Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Pralinato di mandorle e nocciole
- 90 g di zucchero
- 30 g di acqua
- 65 g di nocciole sgusciate non pelate
- 65 g di mandorle, sgusciate e non pelate
Crema mousseline
- 250 g di latte
- 2 tuorli
- 20 g di zucchero
- 30 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a temperatura ambiente e a tocchetti
Terminare la preparazione
- mandorle a lamelle, a piacere
- zucchero a velo, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1361 kJ / 329 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Karbonhidrat
- 20.6 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta Choux
2h
Salsa olandese
30min
Éclair ciocco-caffé
12h
Éclaires al cioccolato
4u. 50min
Éclair con crema pasticcera e caramello
1 Std. 10 Min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 Min
Torta Red velvet
3 Std.
Lemon meringue pie
3 Std.
Crema mousseline
1 Std.
Paris Brest
3 Std. 30 Min
Cotton Japanese cheesecake
2h
Red velvet cake
1 Std. 15 Min