Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Pralinato di mandorle e nocciole
- 90 g di zucchero
- 30 g di acqua
- 65 g di nocciole sgusciate non pelate
- 65 g di mandorle, sgusciate e non pelate
Crema mousseline
- 250 g di latte
- 2 tuorli
- 20 g di zucchero
- 30 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a temperatura ambiente e a tocchetti
Terminare la preparazione
- mandorle a lamelle, a piacere
- zucchero a velo, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1361 kJ / 329 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Karbonhidrat
- 20.6 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paris Brest
3h 30min
Cigni alla crema diplomatica
2h
Baklava (vegan)
2h 40min
Cupolette al limone
9h
Cheesecake ai due cioccolati e fragole
10 Std. 45 Min
Sponge cake al tè matcha e ciliegie
2h
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
4h
Piccole pavlove con mousse al caramello
3 Std.
Éclair all'arancia
7 Std.
Éclaires al cioccolato
4h 50 min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5 Std.
Éclair ciocco-caffé
12h