Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al limone
- 2 limoni, preferibilmente biologici
- 150 g di zucchero
- 4 uova
- 100 g di burro a tocchetti
Meringa
- 180 g di zucchero
- 60 g di albumi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1214 kJ / 290 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 29.8 g
- Yağ
- 16.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema chantilly
35 Min
Paris Brest
3 godz. 30 min
Éclair come un Paris-Brest
5 godz.
Sfere di donut al burro di arachidi con salsa al cioccolato
3 godz. 30 min
Bignè con crema al pistacchio
3 godz.
Éclaires al cioccolato
4 Std. 50 Min
Parfait Piña Colada
1 Std. 30 Min
Éclair fragole e cioccolato bianco
12u.
Dacquoise ai lamponi
3 godz.
Pastel de milho
1h
Éclair alla crema di lamponi e pistacchi
12u.
Slitta di Natale di pan di zenzero
25h 30min