Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al limone
- 2 limoni, preferibilmente biologici
- 150 g di zucchero
- 4 uova
- 100 g di burro a tocchetti
Meringa
- 180 g di zucchero
- 60 g di albumi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1214 kJ / 290 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 29.8 g
- Yağ
- 16.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filetti di agnello all'aglio
1小时
Crema pasticcera
15 Min
Galette des rois al cioccolato
2 Std. 30 Min
Éclair come un Paris-Brest
5h
Cupolette al limone
9h
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3hod.
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5h 30min
Crostata meringata all'arancia
30min
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55min
Bomboloni salati
3u. 20min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min