Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al limone
- 2 limoni, preferibilmente biologici
- 150 g di zucchero
- 4 uova
- 100 g di burro a tocchetti
Meringa
- 180 g di zucchero
- 60 g di albumi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1214 kJ / 290 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 29.8 g
- Yağ
- 16.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta caprese di Luca Montersino
1h 25min
Lemon meringue pie
3j
Soufflé di cioccolato con sorpresa
40 min
Crema pasticcera
15min
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4h
Éclair all'arancia
7h
Éclair vaniglia e cocco
Değerlendirme yok
Tiramisù raw
4h 30min
Crema al limone
10 godz. 20 min
Crema al mango (di Luca Montersino)
30min
Éclair ciocco-caffé
12 Std.
Crostata meringata all'arancia
30min