Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g Rosinen
- 30 g Rum
- 180 g Wasser, kalt
- 50 g Milch, kalt
- 15 g frische Hefe
- 40 g Zucker
- 450 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 50 g Hartweizengrieß, fein (siehe Tipp)
- 2 Eier
- 1 TL Salz (ca. 5 g)
- Öl zum Einfetten
- 1 Eigelb
- 1 EL Sahne (Schlagobers)
- Mandeln, gehobelt, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1051 kJ / 251 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sylter Sturmbeutel mit Erdbeersahne
1 Std.
Mohnflesserl
14 Std. 30 Min
Brioche Kipferl
2 Std. 10 Min
Dinkelsemmerl
14 Std. 30 Min
Gefüllter Vanillezopf
2h
Milchbrötchen
4 Std.
Dinkelkranz
4 Std.
Apfelmäuse
2u. 30min
Dinkelweckerl
23hod. 40min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Frühstückskipferl
17h 15min
Langsemmerl mit Mohn und Sesam (Übernachtgare)
14 godz.