Cihazlar ve Aksesuarlar
紅蔥頭肉燥
Hazırlık 5 dk
Toplam 40 dk
1 完整食譜
Malzemeler
-
蒜頭20 克
-
油15 克
-
豬絞肉 (建議肥瘦各半)400 克
-
豆干 (約3-4塊),切小丁100 克
-
醬油膏40 克
-
醬油40 克
-
米酒1 大匙
-
油蔥酥 市售或自製(詳見要訣)60 克
-
冰糖5 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
五香粉¼ 茶匙
-
水300 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 完整食譜
Sodyum
248.1 mg
Protein
104 g
Kalori
6655.2 kJ /
1592.1 kcal
Yağ
99.3 g
Lif
3990 g
Doymuş Yağ
12.8 g
Karbonhidrat
62.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
可以「醬」玩
9 Tarif
Tayvan
Tayvan