紅蔥頭肉燥

紅蔥頭肉燥

4.5 16 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 40 dk
1 完整食譜

Malzemeler

  • 蒜頭
    20 克
  • 15 克
  • 豬絞肉 (建議肥瘦各半)
    400 克
  • 豆干 (約3-4塊),切小丁
    100 克
  • 醬油膏
    40 克
  • 醬油
    40 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 油蔥酥 市售或自製(詳見要訣)
    60 克
  • 冰糖
    5 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 五香粉
    ¼ 茶匙
  • 300 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 完整食譜

Sodyum 248.1 mg
Protein 104 g
Kalori 6655.2 kJ / 1592.1 kcal
Yağ 99.3 g
Lif 3990 g
Doymuş Yağ 12.8 g
Karbonhidrat 62.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...