蟹肉米濃湯

蟹肉米濃湯

Değerlendirme yok
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 人份

Malzemeler

  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    150 克
  • 奶油
    20 克
  • 油漬鯷魚
    15 克
  • 義大利米 (約14-15分烹煮時間)
    40 克
  • 新鮮去殼蟹肉
    200 克
  • 白蘭地
    20 克
  • 80 克
  • 匈牙利甜紅椒粉
    1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 牛奶
    300 克
  • ½ 茶匙
  • 鮮奶油
    50 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 10.5 g
Kalori 892.8 kJ / 213.5 kcal
Yağ 12.5 g
Lif 1.2 g
Karbonhidrat 16.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...