Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa de brioche
- 230 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 huevo
- 500 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 150 g de azúcar
- 5 g de sal
- 150 g de mantequilla Lurpak® en dados
Mantequilla dulce con canela
- 60 g de mantequilla Lurpak®
- 60 g de azúcar
- 1 cucharada de canela molida
Pasta de almendra
- 100 g de almendras crudas sin piel
- 30 g de azúcar
- 50 g de nata (35% de grasa)
Montaje
- harina para espolvear
- 1 lámina de masa de hojaldre (aprox. 30x40 cm)
- 1 huevo batido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1293.8 kJ / 309.4 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Karbonhidrat
- 15.9 g
- Yağ
- 24.4 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Brioche
8óra
Bollos de leche rellenos de chocolate
2 Std. 30 Min
Hojaldre rápido
2h
Brioche de chocolate y avellana
2h 20 min
Napolitanas de crema
4h 45min
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4óra 30p
Trenzas de avellana
1 Std. 45 Min
Croissant de masa brioche hojaldrada
6h 40min
Xuxos de crema
1h 30min
Caracolas de canela
2h
Panecillos de San Ignacio
25h
Farinosa de cabello de ángel (Comunidad Valenciana)
3h 10min