Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Relleno
- 200 g de avellanas crudas
- 100 g de azúcar moreno
- 90 g de nata (35% de grasa)
- ¼ de cucharadita de canela molida
Masa
- 220 g de leche
- 20 g de azúcar
- 2 huevos
- 25 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
- harina
- 150 g de mantequilla fría (cortada en láminas de 2 mm)
Glaseado
- 80 g de azúcar glas
- 15 g de agua
-
1
cucharada de zumo de limón
veya 1 cucharada de ron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1543 kJ / 369 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Karbonhidrat
- 39.1 g
- Yağ
- 20.5 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panzerotti a la romana
1 godz.
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4hod. 30min
Lazos de brioche y hojaldre
4h 20min
Rosca de carnaval
2 Std. 10 Min
Bollos de aguardiente (sin azúcar)
1hod. 30min
Xuxos de crema
1hod. 30min
Croissant de masa brioche hojaldrada
6小时 40 分钟
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4 Std. 10 Min
Caracolas de canela
2hod.
Suizos
2 godz. 30 min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2 godz. 30 min
Ensaimadas individuales
9 godz.