Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Relleno
- 200 g de avellanas crudas
- 100 g de azúcar moreno
- 90 g de nata (35% de grasa)
- ¼ de cucharadita de canela molida
Masa
- 220 g de leche
- 20 g de azúcar
- 2 huevos
- 25 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
- harina
- 150 g de mantequilla fría (cortada en láminas de 2 mm)
Glaseado
- 80 g de azúcar glas
- 15 g de agua
-
1
cucharada de zumo de limón
veya 1 cucharada de ron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1543 kJ / 369 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Karbonhidrat
- 39.1 g
- Yağ
- 20.5 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Suizos
2h 30min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2h 30min
Kouign-amann
4h 10min
Lazos de brioche y hojaldre
4h 20min
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4h 30min
Croissant de masa brioche hojaldrada
6 Std. 40 Min
Besos de dama
1h
Panecillos bretzel
5 Std. 30 Min
Xuxos de crema
1 Std. 30 Min
Caracolas de canela
2 Std.
Panecillos de San Ignacio
25 Std.
Bambas de nata
1h 50min