Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa de levadura hojaldrada
- 250 g de harina de fuerza
- 250 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de azúcar
- 320 g de agua fría del frigorífico
- 20 g de levadura prensada fresca
- 250 g de mantequilla fría
Formado de caracolas con frutos secos
- 250 g de crema pastelera
- 50 g de pasas sin semillas
- 50 g de arándanos rojos deshidratados
- 50 g de granillo de almendra cruda
- 1 huevo batido para pintar
- Besin Değeri
- şuna göre 24 unidades
- Kalori
- 20328 kJ / 4872 kcal
- Protein
- 85.7 g
- Karbonhidrat
- 541 g
- Yağ
- 262.3 g
- Lif
- 30.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Masa para empanadillas
1 Std. 40 Min
Pandoro veronés hojaldrado
12h
Brioche
8h
Lazos de brioche y hojaldre
4sa 20 dk
Carbayones
1 Std. 25 Min
Bollos de mantequilla de Bilbao
5óra
Panecillos de San Ignacio
25h
Napolitanas de crema
4 godz. 45 min
Bambas de nata
1hod. 50min
Caracolas de canela
2h
Suizos
2h 30min
Pan picnic de tres sabores
1 Std. 30 Min