Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'oignon rouge, coupé en morceaux
- 3 boudins noirs
- 15 g d'huile d'olive
- 7 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 700 g d'eau
- 600 g de patates douces, coupées en morceaux (1-2 cm)
- 100 g de jus d'orange fraîchement pressé
- 40 g de chapelure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1857.2 kJ / 444.8 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 33.8 g
- Yağ
- 24.8 g
- Lif
- 7.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarte au navet et au cantal
1 Std. 30 Min
Crumble de potiron et jambon
1 Std. 10 Min
Parmentier de boudin aux pommes
1 Std.
Petite courge au crottin de Chavignol
1h 45 min.
Parmentier de canard à la patate douce
40 Min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1 Std. 10 Min
Sauté de porc au cidre
1 Std.
Courge spaghetti sauce chorizo
1 Std. 20 Min
Filet mignon aux pruneaux
1 Std.
Parmentier de canard au potimarron et châtaignes
1 Std. 20 Min
Crumble de poireau au chorizo doux
50 Min
Courge spaghetti façon carbonara
1 Std. 15 Min