Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di porri a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 700 g di stoccafisso pulito, ammollato e a pezzi
- 80 g di passata di pomodoro
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo di pesce
- 1 peperoncino piccante fresco
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1247 kJ / 298 kcal
- Protein
- 39.1 g
- Karbonhidrat
- 3.2 g
- Yağ
- 14.3 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà alla livornese
35 min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Trippa all'empolese
1h 15min
Seppie in zimino
40 min
Baccalà alla cappuccina
55 min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 min
Baccalà alla portoghese
1 godz. 10 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 godz. 10 min
Baccalà alla ligure
1h
Coniglio alla ligure
3sa 20 dk
Trippa alla fiorentina
1h 15min