Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di porri a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 700 g di stoccafisso pulito, ammollato e a pezzi
- 80 g di passata di pomodoro
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo di pesce
- 1 peperoncino piccante fresco
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1247 kJ / 298 kcal
- Protein
- 39.1 g
- Karbonhidrat
- 3.2 g
- Yağ
- 14.3 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà al forno con broccoli
1h 30min
Baccalà alla livornese
35min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Baccalà alla Veracruz
1h
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Baccalà alla Soutelo
30min
Baccalà alla cappuccina
55min
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Seppie in zimino
40min
Zuppa di baccalà
1h