Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di cipolle rosse di Tropea, a fette sottili
- 50 g di aceto di vino rosso
- 1000 g di gamberoni giganti crudi, sgusciati freschi, e puliti
- 1 limone, preferibilmente biologico, a fette
- 1000 g di acqua
- 2 pizzico di sale
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1131 kJ / 270 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linguine ai gamberoni
30min
Pinzimonio al Gorgonzola
30min
Frittatine di mare
35 Min
Insalata di gamberi e mango (per 2 persone) (senza glutine)
30min
Coppe di gamberi e fagioli cannellini
30min
Bicchierini di polpo e pomodorini
1 Std.
Insalata di gamberi, avocado e mango
30min
Caesar salad di tonno
35 Min
Gamberi in insalata esotica
30min
Panzanella di mare
45min
Insalata di gamberi alla siciliana
40min
Branzino al sale aromatico
55min