Cihazlar ve Aksesuarlar
辣味酸菜排骨湯
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 10 dk
6 人份
Malzemeler
-
油10 克
-
薑 切絲5 克
-
雪菜 只取酸菜梗,切絲100 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片20 克
-
排骨 先以滾水川燙600 克
-
高湯 (大骨或雞肉皆可)900 克
-
米酒100 克
-
蒜苗 切斜片10 克
-
鹽 依個人口味調整½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
25 g
Kalori
1727.8 kJ /
413.3 kcal
Yağ
26.2 g
Lif
0.8 g
Karbonhidrat
14.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
非辣不可
11 Tarif
Tayvan
Tayvan