Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Zucker
- 80 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 300 g Marillen, entkernt und halbiert
- 200 g Butter, in Stücken
- 6 Eier (Größe M)
- 2 Msp. Vanille, gemahlen
- 2 Prisen Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 3166 kJ / 756 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 87 g
- Yağ
- 41 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min
Zitronensalzpaste
10 min
Nusszwieback
7 godz. 50 min
Ingwersalzpaste
30min
Orangenpaste
30min
Erdbeer-Rhabarber-Sirup
35 Min
Tonkabohnenzucker
5 min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2h 30 min
Maronihonig
15min
Powidl
8h
Marillenröster
30min
Zwetschkenröster
1h 30min