Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g d'huile de tournesol
- 1000 g d'escalopes de veau, taillées en lamelles (1 x 5 cm)
- 1 - 2 c. à soupe rase de piment séché en flocons, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de sauce de soja
- 30 g de sauce d'huître
- 100 g de vin de riz
- 400 g de poivrons verts, en julienne
- 400 g d'oignons doux, en julienne
- 4 c. à soupe d'huile de sésame toasté
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1510 kJ / 361 kcal
- Protein
- 36.08 g
- Karbonhidrat
- 8.22 g
- Yağ
- 20.46 g
- Lif
- 2.48 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Poulet marocain au garam masala et couscous
50min
Poulet tikka masala
35min
Agneau confit aux pruneaux
1h 40min
Veau Marengo
55min
Souris d'agneau à l'orange et aux épices
1h 40min
Poulet tandoori
45 min
Bœuf carottes vietnamien
1 Std. 20 Min
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2h
Stifado de bœuf
1h 30min
Poulet à la cantonaise et aux légumes
35min
Estouffat toulousain
2h
Curry d'agneau aux aubergines
50min