Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g d'huile de tournesol
- 1000 g d'escalopes de veau, taillées en lamelles (1 x 5 cm)
- 1 - 2 c. à soupe rase de piment séché en flocons, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de sauce de soja
- 30 g de sauce d'huître
- 100 g de vin de riz
- 400 g de poivrons verts, en julienne
- 400 g d'oignons doux, en julienne
- 4 c. à soupe d'huile de sésame toasté
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1510 kJ / 361 kcal
- Protein
- 36.08 g
- Karbonhidrat
- 8.22 g
- Yağ
- 20.46 g
- Lif
- 2.48 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Poulet yassa
12 godz.
Ragoût des Caraïbes et sa timbale de riz
9h 15min
Stifado de bœuf
1 Std. 30 Min
Sauté de veau Marengo
1 Std. 15 Min
Ragout de poisson angolais (Calulu)
50 Min
Veau Marengo
55 Min
Poulet à la sauce épicée
50 Min
Bœuf carottes vietnamien
1 Std. 20 Min
Caille aux raisins
45 Min
Curry d'agneau aux aubergines
50 Min
Poulet à la cantonaise et aux légumes
35 Min
Curry d'agneau
1 Std.