Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g d'huile de tournesol
- 1000 g d'escalopes de veau, taillées en lamelles (1 x 5 cm)
- 1 - 2 c. à soupe rase de piment séché en flocons, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de sauce de soja
- 30 g de sauce d'huître
- 100 g de vin de riz
- 400 g de poivrons verts, en julienne
- 400 g d'oignons doux, en julienne
- 4 c. à soupe d'huile de sésame toasté
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1510 kJ / 361 kcal
- Protein
- 36.08 g
- Karbonhidrat
- 8.22 g
- Yağ
- 20.46 g
- Lif
- 2.48 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curry d'agneau aux aubergines
50 dk
Bœuf carottes vietnamien
1sa 20 dk
Ragout de poisson angolais (Calulu)
50 dk
Ragoût de poisson aux épices
1ωρ. 45 λεπτ.
Poulet à la sauce épicée
50 dk
Crabes farcis
1sa 15 dk
Poulet marocain au garam masala et couscous
50 dk
Porc vindaloo
2 Std. 30 Min
Curry d'agneau du Cachemire
3h 35min
Agneau confit aux pruneaux
1óra 40p
Biryani de dinde
8h 50 min
Ragoût des Caraïbes et sa timbale de riz
9h 15min