Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 brins de persil plat frais, équeutés
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g d'huile d'olive
- 10 g de beurre
- 600 g de viande de bœuf, morceaux à bourguignon, coupés en cubes (2-3 cm)
- 800 g de carottes, coupées en rondelles
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1308 kJ / 312 kcal
- Protein
- 37.8 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 13.8 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauté de porc à la provençale
1 godz. 5 min
Pot-au-feu
1h 35 min
Veau mijoté aux épices, purée de carotte
1 Std. 20 Min
Poulet basquaise
50min
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Sauté de veau Marengo
1 Std. 15 Min
Bœuf bourguignon
2 Std. 30 Min
Bœuf carotte
1h 35 min
Bœuf bourguignon
1 Std. 25 Min
Mijoté de bœuf aux carottes
1 Std.
Blanquette de dinde
1h 40min
Colombo de porc aux légumes
45min