Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g de viande de bœuf (macreuse, jumeau), coupée en morceaux
- 100 g de carotte
- 100 g de navet
- 1 branche de céleri, coupée en tronçons
- ½ oignon
- 1 clou de girofle
- 1500 g d'eau
- 1 bouquet garni
- 1 c. à café de gros sel
- 100 g de poireau, fendu dans la longueur
- 100 g de pomme de terre
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2622 kJ / 627 kcal
- Protein
- 67 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 32 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Osso-buco
1h 20min
Poulet basquaise
50min
Blanquette de veau
1h 15min
Pot-au-feu
1h 40min
Bœuf bourguignon
2h 30min
Bœuf bourguignon
1h 25min
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1h
Bœuf carottes
2h
Rôti de veau et haricots verts
1h
Lapin à la moutarde
1h
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1h 30min
Blanquette de veau vapeur
1h 10min