Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g de viande de bœuf (macreuse, jumeau), coupée en morceaux
- 100 g de carotte
- 100 g de navet
- 1 branche de céleri, coupée en tronçons
- ½ oignon
- 1 clou de girofle
- 1500 g d'eau
- 1 bouquet garni
- 1 c. à café de gros sel
- 100 g de poireau, fendu dans la longueur
- 100 g de pomme de terre
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2622 kJ / 627 kcal
- Protein
- 67 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 32 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bœuf bourguignon
2h 30min
Blanquette de veau
1h 15min
Bœuf bourguignon
1 Std. 25 Min
Pot-au-feu
1 Std. 40 Min
Sauté de porc à la provençale
1 Std. 5 Min
Jarret de porc, patate douce et poireau
35min
Osso-buco
1 godz. 20 min
Lapin à la moutarde
1h
Blanquette de veau vapeur
1 Std. 10 Min
Poulet basquaise
50 min
Bœuf carottes
2 Std.
Saucisses de volaille, lentilles et carottes
45min