Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 200 g d'eau
- 1500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre demi-sel
- 100 g de vin blanc sec
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 150 g de roquefort, émietté
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1497 kJ / 360 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 26.8 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Moules à la bretonne
55min
Mouclade
1h
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45min
Moules à la sauce chorizo
1h
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20min
Moules à la basquaise
55min
Moules à l'espagnole
50min
Moules sauce Alfredo
45min
Moules marinières
30min
Sauce au roquefort
20min
Moules au curry
40min
Moules à la crème et au vin blanc
45min