Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 200 g d'eau
- 1500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre demi-sel
- 100 g de vin blanc sec
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 150 g de roquefort, émietté
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1497 kJ / 360 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 26.8 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linguine à l'encre de seiche aux fruits de mer
50 dk
Moules au citron
40min
Moules à la crème et au vin blanc
45min
Sauce au roquefort
20 dk
Moules à la sauce chorizo
1sa
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50 dk
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20 dk
Moules à l'espagnole
50 dk
Moules au curry
40min
Mouclade
1sa
Moules sauce Alfredo
45min
Moules marinières
30 dk