Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 200 g d'eau
- 1500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre demi-sel
- 100 g de vin blanc sec
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 150 g de roquefort, émietté
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1497 kJ / 360 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 26.8 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Moules au citron
40min
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45min
Mouclade
1h
Moules à la basquaise
55min
Moules à la sauce chorizo
1h
Moules à l'espagnole
50min
Moules sauce Alfredo
45min
Moules au curry
40min
Sauce au roquefort
20min
Moules marinières
30min
Moules à la crème et au vin blanc
45min