Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 geh. TL Korianderkörner
- 2 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 10 Stängel Thymian, abgezupft
- 3 - 4 Frühlingszwiebeln, Weißes in Stücken (1,5 cm), Hellgrünes in feinen Ringen
- 20 g Pflanzenöl
- 500 g Rote Bete, gekocht
- 40 g Balsamico, hell
- 1240 g Wasser
- 150 g Langkornreis
- 200 g Erbsen, TK
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut
- 2 TL Honig, flüssig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2252 kJ / 537 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Winterlicher Quinoasalat
40 Min
Kürbis-Pastinaken-Salat
25min
Weißes Schwarzwurzel-Curry mit Hendl und Maisbrot
1 godz. 15 min
Gewürz-Zander mit Topinambur-Kartoffel-Gemüse
45 Min
Gedämpfte Asia-Forellen auf Spinat
40 Min
Kabeljau mit Hirse und Pfirsichsauce
30 min
Balsamico-Schnitzel mit Kartoffeln und Fenchel
40 Min
Fencheleintopf
35 Min
Hirse-Brokkoli-Salat
1 Std.
Polenta mit Wurzeln und Seelachsfilet
50 min
Nudelsalat mit Bohnen und Garnelen
55 Min
Fenchel-Lachs mit Wildreis und Dillsauce
45 Min