Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 90 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 140 g Milch
- 1 TL Salz
- 300 g Weizenmehl Type 550
- 150 g Weizenmehl Type 1050
- 30 g Olivenöl
- 1 EL Za´atar
- 1 gestr. TL grobes Salz
- 1 EL Thymian, abgezupft, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1024 kJ / 245 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30 min
Fatayer mit Käse und Minze
1h 5min
Libanesisches Fladenbrot
3h 20min
Olivenbörek - Zeytin Böreği
45 min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1h
Zatar
15min
Earl Grey Kulfi
8 godz. 35 min
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55 min
Dille und Feta Fladenbrot
1h 20 min.
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1h 15min
Koftas in Tahin-Sauce
50 min
Empanadas "Mexican"
1h 50min