Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 90 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 140 g Milch
- 1 TL Salz
- 300 g Weizenmehl Type 550
- 150 g Weizenmehl Type 1050
- 30 g Olivenöl
- 1 EL Za´atar
- 1 gestr. TL grobes Salz
- 1 EL Thymian, abgezupft, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1024 kJ / 245 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bohnen-Dill-Rauten - Fava
1h 20 min
Brinjal Pickle (Auberginen Pickle)
35 Min
Halva-Rollen mit Kaffee-Gewürz-Sabayon
35 Min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1h
Ma'amoul
1h 30min
Libanesisches Fladenbrot
3h 20min
Zatar
15min
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55 Min
Auberginenpüree
1h 30min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Acuka
5min
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1h 15min