Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Ziegenfrischkäse
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 5 g Honig
- 2 Spritzer Zitronensaft
- 12 Blätter Wan-Tan-Teig, TK, aufgetaut
- 1 Ei, verquirlt, zum Bestreichen
- ½ Knoblauchzehe
- 30 g Parmesan
- 5 Stängel Basilikum, abgezupft, davon 2 Blätter zum Dekorieren beiseitegelegt
- 1 Tomate, geschält, entkernt, in kleinen Würfel (5 mm
- 70 g neutrales Öl
- 1 Prise Zucker
- 2 EL Balsamico, dunkel
- 700 g Wasser
- 15 g Pinienkerne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3622 kJ / 865 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 60 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 Std. 10 Min
Vegetarische Dim Sum "Shumai"
1 Std. 45 Min
Veggie-Ramen mit Ei
2h 10 min
Steinpilz-Ravioli
1h 20 min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 Std. 30 Min
Culurgiones - Sardische Ravioli
2 Std.
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1 Std. 15 Min
Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)
1h
Halloumi-Pitas mit Melanzanicreme
1 Std. 45 Min
Teig für Wan Tans
1 Std. 15 Min
Pajeon (Pikanter Garnelen-Pfannkuchen )
45 Min
Pilz-Cannelloni
1 godz. 35 min