Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Ziegenfrischkäse
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 5 g Honig
- 2 Spritzer Zitronensaft
- 12 Blätter Wan-Tan-Teig, TK, aufgetaut
- 1 Ei, verquirlt, zum Bestreichen
- ½ Knoblauchzehe
- 30 g Parmesan
- 5 Stängel Basilikum, abgezupft, davon 2 Blätter zum Dekorieren beiseitegelegt
- 1 Tomate, geschält, entkernt, in kleinen Würfel (5 mm
- 70 g neutrales Öl
- 1 Prise Zucker
- 2 EL Balsamico, dunkel
- 700 g Wasser
- 15 g Pinienkerne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3622 kJ / 865 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 60 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi mit Salbeibutter
2 Std.
Geflügelspieße mit Erdnuss-Sauce Saté
2 Std.
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 Std. 30 Min
Culurgiones - Sardische Ravioli
2 Std.
Quesadilla mit Gurken-Tomaten-Relish
1 Std. 30 Min
Sabich (israelisches Sandwich)
1 Std. 10 Min
Zitronen-Ziegenkäseravioli mit rosa Pfeffer
1h
Naan-Taschen mit Koriander-Hummus
20min
Auberginenröllchen mit Paneer
50 min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 Std. 10 Min
Thai-Burger
30min
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1h