Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sauce
- 1 Knoblauchzehe
- 2 EL dunkle Sojasauce
- 1 EL Wasser
- ½ EL Reisessig
- ½ EL Sesamöl
- 1 Frühlingszwiebel, in dünnen Ringen (5 mm)
- 1 TL Zucker
- 1 TL Sesam, geröstet
- 1 Prise Chiliflocken
Pajeon
- 2 Eier, verquirlt
- 1 - 2 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 90 g Mehl
- 2 EL Speisestärke
- ½ TL Salz
- 180 g Wasser
- Öl zum Braten
- 10 Frühlingszwiebeln, längs halbiert, in Stücken (5 cm)
- 250 g Garnelen, roh, geschält
- 1 rote Chilischote, frisch, in dünnen Ringen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2568 kJ / 612 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buns gefüllt mit Schweinefleisch (Nikuman)
2h
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2h 10min
Jungli Laal Maas
5h
Kalguksu (Hähnchen-Nudel-Suppe)
1h 15 min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1h 10min
Glasnudel-Hackfleisch-Bowl
35 Min
Koftas in Tahin-Sauce
50min
Bibimbap Bowl
1h 15 min
Dim Sum 'Shumai'
2h
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3 Std. 10 Min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h