Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sauce
- 1 Knoblauchzehe
- 2 EL dunkle Sojasauce
- 1 EL Wasser
- ½ EL Reisessig
- ½ EL Sesamöl
- 1 Frühlingszwiebel, in dünnen Ringen (5 mm)
- 1 TL Zucker
- 1 TL Sesam, geröstet
- 1 Prise Chiliflocken
Pajeon
- 2 Eier, verquirlt
- 1 - 2 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 90 g Mehl
- 2 EL Speisestärke
- ½ TL Salz
- 180 g Wasser
- Öl zum Braten
- 10 Frühlingszwiebeln, längs halbiert, in Stücken (5 cm)
- 250 g Garnelen, roh, geschält
- 1 rote Chilischote, frisch, in dünnen Ringen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2568 kJ / 612 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 Std. 10 Min
Udon-Nudeln mit Garnelen
30 Min
Vietnamesische Nudelsuppe
1h 20 min
Tobago Fisch-Hotpot
40 Min
Reisnudelbowl mit Schmorfleisch
2 Std.
Kalguksu (Hähnchen-Nudel-Suppe)
1 Std. 15 Min
Wan-Tan-Ravioli mit Ziegenkäse und Sauce Pistou
40 Min
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45 Min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h
Bibimbap Bowl
1 Std. 15 Min
Hotteok (Süßer gefüllter Pfannkuchen)
1 Std. 30 Min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3h 10min