
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 poivron jaune
- 1 poivron vert
- 1 brin de persil frais feuilles lavées et séchées
- 1 brin de basilic frais feuilles lavées et séchées
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 gousses d'ail
-
250 - 300
g de tomates pelées concassées en dés 1 cm
veya 250 - 300 g de tomates olivette, type San Marzano en dés (1 cm), pelées et épépinées - 40 g de câpres au sel dessalées (auparavant passées dans de l’eau tiède)
- 50 g d'olives noires dénoyautées
- 320 g de spaghettini
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 424 kcal / 1774 kJ
- Protein
- 12 g
- Yağ
- 13 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Lif
- 4 g