Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Olivenöl, nativ
- 30 g Zwiebel
- 100 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Würfeln
- 350 g grüne Erbsen, gefroren
- 700 g Wasser
- 1 TL Salz
-
1
EL Gemüsebouillon Paste selbst gemacht
veya 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l) - 350 g Pasta getrocknet, Sorte Ditalini Rigati
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 74 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40min
Tomatenreis One Pot
30 dk
Ghackets mit Hörnli
30 dk
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55 min
Rizi Bizi
35min
Risotto Bolognese
45 dk
Gelber Reis mit Poulet
40min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
One-Pot-Pasta mit Schinken
25min
Lauch-Penne-Pot
30 dk
Hörnliauflauf
50min