Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Olivenöl, nativ
- 2 Frühlingszwiebeln, in Hälften
- 1 Stückchen Ingwer, frisch
- 300 g grüne Erbsen, gefroren
- 120 g Wasser
-
½
Gemüsebouillonwürfel (für 0,5l)
veya ½ TL Gemüsebouillon, selbstgemacht - ½ TL Salz
- 320 g Pasta getrocknet, Sorte Farfalle
- 1 Päckchen Safranpulver
- 20 g Butter
- 150 g Rohschinken, in Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2209 kJ / 528 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Hörnliauflauf
50 min
Älpler-Gratin
50 min
Backofen-Pappardelle mit Fleischragout und Ricotta
1h 30min
Riz Casimir
45 min
Grüne Pancakes mit Schinken und Käse
55min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 min
Älplermagronen
30min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35min
Ditalini mit Erbsen
35min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30min