Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Olivenöl, nativ
- 2 Frühlingszwiebeln, in Hälften
- 1 Stückchen Ingwer, frisch
- 300 g grüne Erbsen, gefroren
- 120 g Wasser
-
½
Gemüsebouillonwürfel (für 0,5l)
veya ½ TL Gemüsebouillon, selbstgemacht - ½ TL Salz
- 320 g Pasta getrocknet, Sorte Farfalle
- 1 Päckchen Safranpulver
- 20 g Butter
- 150 g Rohschinken, in Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2209 kJ / 528 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40 min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Ghackets mit Hörnli
30 min
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 min
Älpler-Gratin
50 min
Riz Casimir
45 min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30 min
Backofen-Pappardelle mit Fleischragout und Ricotta
1sa 30 dk
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Lauch-Penne-Pot
30 min
Hörnliauflauf
50 min