Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Paniermehl
- 100 g Brot, vom Vortag, in Stücken (3 cm)
Risotto
- 1 Bund Petersilie (ca. 20 g), Blätter abgezupft
- 80 g Gruyère (rezent), in Stücken (2 cm)
- 600 g Karotten, geschält, in Stücken (2 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 250 g Risottoreis (Kochzeit 20 Minuten)
- 750 g Wasser
- 2 Fleischbouillonwürfel (für je 0,5 l)
Fleischkäse
- Ei
- 2 EL Mehl
- 4 Scheiben Fleischkäse (je ca. 150 g)
- 4 EL Bratbutter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 4493 kJ / 1081 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Karbonhidrat
- 80 g
- Yağ
- 61 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Älpler-Gratin
50 Min
Rizi Bizi
35 dk
Älpler Magronen
45 min
Chili con Cervelat
1sa
Älplermagronen
30 dk
Chügelipastetli
30 dk
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1 Std. 10 Min
Älpler Magronen
45 min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 dk
Riz Casimir
45 min
Hörnliauflauf
50 Min
Ghackets mit Hörnli
30 dk