Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Paniermehl
- 100 g Brot, vom Vortag, in Stücken (3 cm)
Risotto
- 1 Bund Petersilie (ca. 20 g), Blätter abgezupft
- 80 g Gruyère (rezent), in Stücken (2 cm)
- 600 g Karotten, geschält, in Stücken (2 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 250 g Risottoreis (Kochzeit 20 Minuten)
- 750 g Wasser
- 2 Fleischbouillonwürfel (für je 0,5 l)
Fleischkäse
- Ei
- 2 EL Mehl
- 4 Scheiben Fleischkäse (je ca. 150 g)
- 4 EL Bratbutter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 4493 kJ / 1081 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Karbonhidrat
- 80 g
- Yağ
- 61 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35min
Chili con Cervelat
1h
Rizi Bizi
35min
Chügelipastetli
30min
Ghackets mit Hörnli
30min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Hörnliauflauf
50min
Älpler-Gratin
50min
Riz Casimir
45min
Älpler Magronen
45min
Älplermagronen
30min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1h