Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
1
Bund Dill (ca. 20 g), zerzupft, wenig für die Garnitur beiseite gelegt
veya 1 Bund Petersilie (ca. 20 g), zerzupft, wenig für die Garnitur beiseite gelegt - 400 g Karotten, geschält, in Stücken (3 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Erbsen, tiefgekühlt, aufgetaut
- 300 g Langkornreis (Parboiled, Kochzeit 20 Min.)
- 2 EL Olivenöl
- 650 g Wasser
- 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 300 g Schinken, in Tranchen, in Streifen
- 4 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 2177 kJ / 515 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40 min
Ditalini mit Erbsen
35min
Tomatenreis One Pot
30 min
Ghackets mit Hörnli
30 min
Ofenguck mit Zucchetti
1h 10 min
Chili con Cervelat
1hod.
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45min
Älpler-Gratin
50min
Riz Casimir
45min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
One-Pot-Pasta mit Schinken
25min
Lauch-Penne-Pot
30 min