Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 30 g Olivenöl
- 150 g Zwiebeln, in Hälften
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Chorizo, in Scheiben, oder andere Sorte getrockneter Paprika-Wurst
- 150 g Speck, gewürfelt
- 10 g Tomatenpurée
- 50 g Weisswein
- 320 g Risottoreis, alle Sorten (z. B. Arborio or Carnaroli)
-
1
EL Hühnerbouillon
veya 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l) - 850 g Wasser
- 150 g grüne Erbsen, gefroren, aufgetaut
- 150 g Zuckermais, aus der Dose, abgetropft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 410 kJ / 98 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 5.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40 Min
Munder Safranrisotto
45 Min
Risotto Cinque P
30min
Chili con Cervelat
1hod.
Rizi Bizi
35 Min
Älpler-Gratin
50 Min
Riz Casimir
45 Min
Risotto Bolognese
45 Min
Züri-Gschnätzlets
50 Min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40 Min
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35 Min