Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 30 g Olivenöl
- 150 g Zwiebeln, in Hälften
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Chorizo, in Scheiben, oder andere Sorte getrockneter Paprika-Wurst
- 150 g Speck, gewürfelt
- 10 g Tomatenpurée
- 50 g Weisswein
- 320 g Risottoreis, alle Sorten (z. B. Arborio or Carnaroli)
-
1
EL Hühnerbouillon
veya 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l) - 850 g Wasser
- 150 g grüne Erbsen, gefroren, aufgetaut
- 150 g Zuckermais, aus der Dose, abgetropft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 410 kJ / 98 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 5.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hackfleisch-Linsen-Eintopf mit Kartoffelstock
50min
Rizi Bizi
35 Min
Rosenkohl-Risotto mit Speck
30min
Wirz-Pasta
35 Min
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35 Min
Risotto Bolognese
45min
Ditalini mit Erbsen
35 Min
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40min
Kichererbseneintopf mit Gemüse und Chorizo
45min
Munder Safranrisotto
45min
Ghackets mit Hörnli
30min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40min