Pouletbrust alla pizzaiola

Pouletbrust alla pizzaiola

4.4 95 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
6 Portionen

Malzemeler

  • Pouletbrustfilets, ohne Haut
    800 g
  • Salz nach Geschmack
    ½ TL
  • schwarzer Pfeffer nach Geschmack
    ½ TL
  • Edamer oder anderen Halbhartkäse (z. B. Gruyère, Emmental, Fontina), in Stücken
    200 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • gehackte Tomaten, aus der Dose oder frisch
    600 g
  • Bouillon (Paste)
    1 geh. TL
    1 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5l)
  • Zucker
    1 TL
  • Oregano, getrocknet
    1 ½ TL

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 41 g
Kalori 1386 kJ / 331 kcal
Yağ 16 g
Lif 1.6 g
Karbonhidrat 5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...