Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Schlagobers
- 250 g Milch
- 1 Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- ½ Bio-Orange, Schale abgerieben
- 40 g Grieß (z.B. Nockerlgrieß)
- 1 Msp. Salz
- 120 g Zucker
- 2 Gelatineblätter
- 600 g Quitten
- 1 TL Maisstärke
- 200 g Apfelsaft
- 200 g Weißwein
- 1 Bio-Zitrone, Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 2 Nelken
- 1 Zimtstange, halbiert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2309 kJ / 552 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté von Topinambur
30min
Powidl
8h
Hollerkoch
2u. 50min
Zwetschkenkoch mit Schneenockerln
50 menit
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2h 30min
Kartoffel-Wirsing Suppe mit geröstetem Speck und Brotwürfel & Rote Rüben Suppe mit Wasabi-Nockerl
1h 30min
Rote-Rüben-Relish
1j 15 menit
Rote Rüben Salat mit Schafs-Joghurt
1j
Marillenröster
30min
Birnenkompott mit Safran
3h
Zwetschkenröster
1h 30min
Apfelkren
40min