Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Schlagobers
- 250 g Milch
- 1 Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- ½ Bio-Orange, Schale abgerieben
- 40 g Grieß (z.B. Nockerlgrieß)
- 1 Msp. Salz
- 120 g Zucker
- 2 Gelatineblätter
- 600 g Quitten
- 1 TL Maisstärke
- 200 g Apfelsaft
- 200 g Weißwein
- 1 Bio-Zitrone, Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 2 Nelken
- 1 Zimtstange, halbiert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2309 kJ / 552 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hollerkoch
2 godz. 50 min
Waldorfsalat mit Weintrauben
1h
Rhabarbersirup mit Rosmarin
2 godz. 30 min
Rhabarberkompott mit Erdbeersud
1sa 30 dk
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2 godz. 30 min
Apfel-Sellerie-Suppe
45 min
Zwetschkenkoch mit Schneenockerln
50 min
B'soffene Kapuziner
1h
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1h 10 min
Ribiselgelee
55min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min
Zwetschkenröster
1sa 30 dk