Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g de cebolla en aros
- 1 diente de ajo en láminas
- 100 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 50 g de vino blanco
- 1 - 2 rodajas de bonito fresco salpimentado (aprox. 800 g)
- 250 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2263 kJ / 541 kcal
- Protein
- 50.8 g
- Karbonhidrat
- 8.4 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 2.1 g
Alternatif tarifler
Calamares en su tinta
1h 5min
Bonito a la riojana
50 Min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Marmitako para dos
30min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Palometa con salsa de tomate y pimientos
30min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25 Min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Bacalao confitado al ajoarriero
1h
Marmitako
40min