Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dukatenbuchteln
- 250 g Milch
- 20 g frische Germ
- 50 g Feinkristallzucker
- 1 - 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 400 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 6 Eidotter (Größe M)
- 1 - 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 80 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
Kanarimilch und Fertigstellung
- 70 - 90 g Feinkristallzucker
-
50
g Speisestärke
veya 50 g Vanillepuddingpulver - 750 g Milch
- ½ - 1 Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- 3 Eidotter
- Staubzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2161 kJ / 516 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Schokomousse-Biskuitroulade
2sa 30 dk
Malakofftorte
10h 20 min.
Germknödel
1sa
Buchteln mit Zwiebel-Speck-Fülle
2sa
Sacher-Gugls
1 godz. 30 min
Bambas mit Puddingcreme
2h 20 min.
Burgenländerkipferl
1sa 25 dk
Mohnstrudel
2sa 30 dk
Palatschinken
45 min
Gerührter Germgugelhupf
2sa
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 dk
Buchteln mit Powidl
2h 20 min.