Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dukatenbuchteln
- 250 g Milch
- 20 g frische Germ
- 50 g Feinkristallzucker
- 1 - 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 400 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 6 Eidotter (Größe M)
- 1 - 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 80 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
Kanarimilch und Fertigstellung
- 70 - 90 g Feinkristallzucker
-
50
g Speisestärke
veya 50 g Vanillepuddingpulver - 750 g Milch
- ½ - 1 Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- 3 Eidotter
- Staubzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2161 kJ / 516 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Salzburger Nockerl
30 min
Scheiterhaufen
1sa 30 dk
Marillenstrudel
1h 45 min
Germknödel
1h
Buchteln mit Vanillesauce
1hod. 40min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 min
Erdbeer-Topfen-Strudel
3 godz. 5 min
Kärntner Reindling
2 godz. 40 min
Schokomousse-Biskuitroulade
2 godz. 30 min
Marillenkuchen
1sa 30 dk
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min
Buchteln mit Powidl
2 godz. 20 min