Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 100 g d'eau
- 1 pincée de pistils de safran
- 150 g de bière froide
- 230 - 250 g de farine de blé
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
La friture et la finition
- 400 - 500 g de morue dessalée, sans peau ni arêtes, détaillée en bâtonnets (5 x 1 cm)
- 300 g d'huile d'olive
- 70 g de poivron rouge en conserve, taillé en fines lanières
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1171 kJ / 280 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Flan brésilien aux œufs
1 Std. 5 Min
Alouettes provençales
1 Std. 30 Min
Soupe au pistou
40min
Baba au rhum
3 Std.
Brioches des Rois au praliné
5 godz. 35 min
Fiadone
55 Min
Fougasse aux grattons
2 Std.
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Soufflés au fromage double cuisson (Métrique)
1 Std. 25 Min
Cabillaud façon aïoli
1h
Sauce armoricaine
1h
Aïoli traditionnel
10 min