Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 100 g d'eau
- 1 pincée de pistils de safran
- 150 g de bière froide
- 230 - 250 g de farine de blé
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
La friture et la finition
- 400 - 500 g de morue dessalée, sans peau ni arêtes, détaillée en bâtonnets (5 x 1 cm)
- 300 g d'huile d'olive
- 70 g de poivron rouge en conserve, taillé en fines lanières
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1171 kJ / 280 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Artichaut poivrade en barigoule
35min
Omelette norvégienne revisitée
5h
Gelato au chocolat et au piment avec sirop de bourbon
16h 25min
Cabillaud façon aïoli
1h
Citron givré
12 godz.
Artichauts marinés à l'italienne
12 godz.
Ile flottante printanière et son cœur au trésor (Zone 4)
1h 45min
Glace à la moutarde
12 godz.
Sauce rouille
10min
Moules à la provençale
35min
Aïoli traditionnel
10min
Oreillettes
3 Std. 40 Min