Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 orange non traitée
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 40 g d'armagnac
- 250 g d'eau
- 250 g de pruneaux dénoyautés
- 50 g de raisins secs de Corinthe
-
70
g de graisse de canard, et un peu pour le moule
veya 70 g de beurre doux, et un peu pour le moule - 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1472.6 kJ / 350.9 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 59.6 g
- Yağ
- 10.1 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Œufs mimosas à la sardine
35min
Citron givré
12h
Beignets aux pommes
1 Std. 20 Min
Beignets d'huîtres au thym
35min
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1 Std. 5 Min
MARS Chartreuse Antésite choc - Christophe Aribert
10 Min
Charlotte au pain de mie
2 Std. 30 Min
Mini savarins aux pêches
35min
Runebergstarta (Gâteaux aux amandes et au rhum)
45 Min
Tarte aux pruneaux
13h 30 min
Orange givrée
12h
Crêpes des îles
40min