Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min., très froide
- le jus d'un citron vert
- 20 g d'huile de noisette
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 10 portions
- Kalori
- 5483 kJ / 1331 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 140 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1h 15min
Crème fouettée Passion
5min
Cappuccino à la mangue
15min
Crêpe Suzette
35min
Surpris'oeufs (zone 1)
1 Std. 45 Min
Jus acidulé pomme-framboise
10min
Cornets de crêpe chantilly sirop d'érable
1h
Chantilly au clou de girofle
20 Min
Glace à l'estragon
12óra
Choux chantilly au clou de girofle
1h 25min
Gratin dauphinois comme un tiramisu - Christophe Aribert
50 Min
Crème fouettée à l'aneth
5min