Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'oignons jaunes, coupés en quatre
- 40 g de brandy
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 40 g de sucre roux
- 1 aubergine, coupée en 12 rondelles
- 10 g de caramel liquide
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir fraîchement moulu
- 1 pâte feuilletée
- 1 fromage de chèvre, coupé en tranches
- 100 g de fromage râpé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau
- Kalori
- 958 kJ / 229 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 Min
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40min
Dip de poivron (Mouhamara)
1h
Roulé de pomme de terre au saumon fumé
55min
Caviar d'aubergine aux poivrons
1 Std. 35 Min
Zaalouk d’aubergine
45min
Sardines à la marocaine
25 Min
Mini-tourtes agneau aubergine
1h 30min
Feuilles de vigne farcies aux riz et fruits secs
13h 20 min
Blinis de champignons, sauce citron-ciboulette
1 Std. 15 Min
Tatin de poivron et tapenade
1h 5min