Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'oignons jaunes, coupés en quatre
- 40 g de brandy
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 40 g de sucre roux
- 1 aubergine, coupée en 12 rondelles
- 10 g de caramel liquide
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir fraîchement moulu
- 1 pâte feuilletée
- 1 fromage de chèvre, coupé en tranches
- 100 g de fromage râpé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau
- Kalori
- 958 kJ / 229 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tartetelette fine au caviar d'aubergine et camembert
1h 45min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Champignons farcis
55min
Croustillants aux épinards et roquefort
25min
Légumes rôtis avec pomme et vinaigrette à la tapenade
1h 5 min
Caviar d'aubergine aux poivrons
1h 35min
Faire sauter 200 g de poivrons
20min
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2 godz.
Zaalouk d’aubergine
45 min
Faire sauter 400 g de poivrons
25min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25min
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40min