Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 5 g de jengibre, pelado
- 1 cda de garam masala (ver receta)
- ½ cdita de comino en polvo (isteğe bağlı)
- 25 g de mantequilla sin sal
- 15 g de aceite vegetal
-
300
g de lentejas, frescas
veya 150 g de lentejas, remojadas por 8 horas - 300 g de puré de tomate
- 275 g de agua
- 1 cdita de sal fina
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 15 g de hojas de cilantro, frescas
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porciones
- Kalori
- 7040 kJ / 1676 kcal
- Protein
- 80 g
- Karbonhidrat
- 216 g
- Yağ
- 64 g
- Lif
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dhal de lentejas rojas (Dhaba dhal) - India
35min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2 Std. 40 Min
Curry de papa (Ala hodi)
40 min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50min
Guisado de lentejas etíope (Misir wat)
35min
Estofado Africano occidental de maní
50min
Curry de lentejas con coliflor rostizada en cocción lenta TM6
16h
Curry de espinaca y queso fresco
13h
Curry de lentejas (dahl)
30 min
Babaganush
2h
Coliflor tikka masala
30 min
Guiso de lentejas etíope (Misir wat)
35min