Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 coda di bue (circa 1000 g)
- 1 cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di lardo a tocchetti
- 1 spicchio di aglio
- 3 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di vino bianco secco
- 900 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 650 g di acqua
- 6 gambi di sedano a pezzi
- 20 g di pinoli (isteğe bağlı)
- 30 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e strizzata (isteğe bağlı)
- 1 cucchiaio di cacao amaro in polvere (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2146 kJ / 513 kcal
- Protein
- 55.3 g
- Karbonhidrat
- 7.8 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Trippa e fagioli alla contadina
1 Std. 10 Min
Trippa alla trasteverina
45 Min
Trippa all'empolese
1h 15min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Trippa alla romana
2h
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Trippa in bianco alla napoletana
1 Std. 30 Min
Spezzatino di reale alle olive
1 Std. 20 Min
Trippa in umido
1 Std. 10 Min
Coniglio alla ligure
3 godz. 20 min
Trippa alla fiorentina
1h 15min
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min