Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 coda di bue (circa 1000 g)
- 1 cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di lardo a tocchetti
- 1 spicchio di aglio
- 3 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di vino bianco secco
- 900 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 650 g di acqua
- 6 gambi di sedano a pezzi
- 20 g di pinoli (isteğe bağlı)
- 30 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e strizzata (isteğe bağlı)
- 1 cucchiaio di cacao amaro in polvere (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2146 kJ / 513 kcal
- Protein
- 55.3 g
- Karbonhidrat
- 7.8 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pappardelle al ragù di cinghiale
2h
Trippa alla trasteverina
45 min
Coniglio alla siciliana
1h 20 min.
Ossobuco alla milanese
1h 10 min
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1h 30 min.
Trippa in umido
1h 10 min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25h 40min
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10 min
Coniglio in porchetta
1h 20 min.
Coniglio stufato
1h 10 min
Trippa alla parmigiana
1h 20 min.
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10 min