Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di sale grosso
- 5 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 4 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 foglia foglia di alloro secca
- 3 bacche di ginepro
- 2 stinco di maiale (1300 g circa)
- 500 g acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1012 kJ / 242 kcal
- Protein
- 40.4 g
- Karbonhidrat
- 0.2 g
- Yağ
- 8.9 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Costine di maiale in agrodolce
50 min
Costine in umido
1h 20 min.
Coniglio alla siciliana
1h 20 min.
Ossobuco alla milanese
1h 10 min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h
Spezzatino di manzo con patate
1h 10 min
Cozze alla Medoc
50 min
Coniglio in porchetta
1h 20 min.
Costine di maiale caramellate alla mela
2hod. 35min
Goulash ungherese
1ωρ. 45 λεπτ.
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1h
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30 min.