Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di sale grosso
- 5 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 4 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 foglia foglia di alloro secca
- 3 bacche di ginepro
- 2 stinco di maiale (1300 g circa)
- 500 g acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1012 kJ / 242 kcal
- Protein
- 40.4 g
- Karbonhidrat
- 0.2 g
- Yağ
- 8.9 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spezzatino di manzo con patate
1u. 10min
Trippa in umido
1u. 10min
Triglie in salsa piccante
30 Min
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Ossobuco alla milanese
1u. 10min
Lonza alla senape
1u. 5min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55 Min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h
Costine in umido
1 Std. 20 Min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Filetto di maiale con crema di funghi
35 Min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2 godz.