Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di sale grosso
- 5 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 4 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 foglia foglia di alloro secca
- 3 bacche di ginepro
- 2 stinco di maiale (1300 g circa)
- 500 g acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1012 kJ / 242 kcal
- Protein
- 40.4 g
- Karbonhidrat
- 0.2 g
- Yağ
- 8.9 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cozze al vino bianco
40 min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Vongole e cozze alla marinara
3h
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2 Std. 40 Min
Capriolo alla valdostana
1 godz. 45 min
Coniglio all'appetitosa
1h 10min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1h
Coniglio in porchetta
1 Std. 20 Min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h
Filetto di maiale con crema di funghi
35min
Costine in umido
1 Std. 20 Min
Ossobuco alla milanese
1h 10min