Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di riso basmati
- 20 g di capperi sott'aceto
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 10 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di maionese
- 200 g di prosciutto cotto, taglio normale (almeno 6 fette)
- 50 g di insalata valeriana, lavata e asciugata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1607 kJ / 384 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 26.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min
Brutti ma buoni di patate
55 Min
Palline al prosciutto
1 godz. 30 min
Uova ripiene
40 min
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40 min
Salame di patate e tonno
6h 30min
Pomodori ripieni al tonno
40 min
Salatini würstel ed Emmental
1 godz.
Zucchine ripiene
1 Std. 10 Min
Polpette alla mortadella
40 min
Torta salata al tonno e ciliegini
1 godz. 30 min
Fagottini di sfoglia melanzane e formaggi
1 godz. 25 min