韭菜豬血湯

韭菜豬血湯

Değerlendirme yok
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
3 人份

Malzemeler

  • 高湯 (大骨或雞肉皆可)
    1000 克
  • 榨菜 切條
    60 克
  • 白胡椒粒 (原粒)
    1 大匙
  • 切絲
    10 克
  • 豬血 切塊,以滾水川燙
    250 克
  • 韭菜 切段
    40 克
  • 依個人喜好添加
    ½ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 6 g
Kalori 130.7 kJ / 31.3 kcal
Yağ 1 g
Lif 1 g
Karbonhidrat 2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...