Cihazlar ve Aksesuarlar
韭菜豬血湯
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
3 人份
Malzemeler
-
高湯 (大骨或雞肉皆可)1000 克
-
榨菜 切條60 克
-
白胡椒粒 (原粒)1 大匙
-
薑 切絲10 克
-
豬血 切塊,以滾水川燙250 克
-
韭菜 切段40 克
-
鹽 依個人喜好添加½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
6 g
Kalori
130.7 kJ /
31.3 kcal
Yağ
1 g
Lif
1 g
Karbonhidrat
2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
回家喝湯
11 Tarif
Tayvan
Tayvan