金花赤肉湯

金花赤肉湯

4.0 2 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 人份

Malzemeler

  • 香油
    2 ½ 茶匙
  • 豬肉 切片(厚約0.3公分)
    200 克
  • 嫩薑 切絲
    10 克
  • 乾金針 先以清水泡軟,瀝乾
    40 克
  • 杏鮑菇 切片
    70 克
  • 1200 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 切蔥花
    10 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 13.8 g
Kalori 661.2 kJ / 160.5 kcal
Yağ 7.5 g
Lif 4.2 g
Karbonhidrat 13.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...