Cihazlar ve Aksesuarlar
皮蛋韭菜花拌炒飯
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
2 人份
Malzemeler
-
豬絞肉80 克
-
米酒1 大匙
-
五香粉½ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
皮蛋1 顆
-
水1100 克
-
米 洗淨、瀝乾120 克
-
蒜頭10 克
-
新鮮紅辣椒5 克
-
油1 大匙
-
醬油 依個人喜好添加1 - 2 茶匙
-
鹽 依個人口味調整½ 茶匙
-
韭菜花 切小段(約1公分)50 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
14 g
Kalori
1526 kJ /
368 kcal
Yağ
11.5 g
Lif
1 g
Karbonhidrat
50 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣味拌炒飯
11 Tarif
Tayvan
Tayvan