Cihazlar ve Aksesuarlar
舒肥雞胸佐紫蘇梅醬
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 10 dk
2 人份
Malzemeler
-
馬鈴薯 去皮、切塊150 克
-
去皮雞胸肉 (約兩片),每片剖半對開240 克
-
奶油 室溫軟化10 克
-
¼ 茶匙 乾燥百里香新鮮百里香2 枝
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
蒜頭 切片10 克
-
水750 克
紫蘇梅醬
-
日式醃梅100 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
31.5 g
Kalori
1784 kJ /
427 kcal
Yağ
7.3 g
Lif
10.5 g
Karbonhidrat
63.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
名廚美饌
90 Tarif
Tayvan
Tayvan