Cihazlar ve Aksesuarlar
四神湯
Hazırlık 20 dk
Toplam 4sa 55 dk
4 人份
Malzemeler
-
豬小腸 洗淨切小段300 克
-
米酒50 - 100 克
-
水1200 克
-
大薏仁 浸泡4小時100 克
-
乾燥蓮子 浸泡4小時30 克
-
茯苓15 克
-
鹽1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
12.6 g
Kalori
1122.8 kJ /
268.6 kcal
Yağ
14.2 g
Lif
4.056 g
Karbonhidrat
28.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Tarif
Tayvan
Tayvan