Cihazlar ve Aksesuarlar
破布子燒苦瓜
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
蒜頭10 克
-
油30 克
-
苦瓜 去籽及白瓤,切塊450 克
-
豬絞肉50 克
-
醬油10 克
-
破布子30 克
-
水30 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
3.932 g
Kalori
516 kJ /
123 kcal
Yağ
8.378 g
Lif
2.252 g
Karbonhidrat
8.446 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季家常菜
71 Tarif
Tayvan
Tayvan