Cihazlar ve Aksesuarlar
清蒸蔬菜鮭魚
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 15 dk
2 人份
Malzemeler
-
高麗菜葉 清洗乾淨3 - 4 片
-
水1000 克
-
新鮮豆芽150 克
-
洋蔥 切絲100 克
-
清酒1 大匙
-
醬油1 大匙
-
新鮮鮭魚片 去骨(約300-400克)2 片
-
奶油20 克
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
18 g
Kalori
744 kJ /
177 kcal
Yağ
6.1 g
Lif
2.5 g
Karbonhidrat
13.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
一級棒海鮮料理
11 Tarif
Tayvan
Tayvan