清蒸蔬菜鮭魚

清蒸蔬菜鮭魚

Değerlendirme yok
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 15 dk
2 人份

Malzemeler

  • 高麗菜葉 清洗乾淨
    3 - 4 片
  • 1000 克
  • 新鮮豆芽
    150 克
  • 洋蔥 切絲
    100 克
  • 清酒
    1 大匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 新鮮鮭魚片 去骨(約300-400克)
    2 片
  • 奶油
    20 克

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 18 g
Kalori 744 kJ / 177 kcal
Yağ 6.1 g
Lif 2.5 g
Karbonhidrat 13.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...