Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 克 蒜頭
- 20 克 油
- 60 克 蔥, 切段
- 10 克 新鮮紅辣椒, 切斜片
- 10 克 薑, 切片
- 80 克 蔭鳳梨
- 300 克 虱目魚, 切段(寬約5公分,詳見要訣)
- 20 克 醬油
- 15 克 米酒
- 10 克 烏醋
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 糖
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 956 kJ / 226 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Karbonhidrat
- 5.1 g
- Yağ
- 14.9 g
- Lif
- 1.7 g