Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- etwas Öl zum Einfetten
- 4 Eier
- 400 g Wasser
- 400 g Milch
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 450 g weiße Fischfilets, geräuchert (original Schellfisch)
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 EL frische Kräuter, gehackt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1411 kJ / 337 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grüne Linsensuppe mit Selchfleisch
50min
Orientalische Maissuppe
30 min
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1h 10 min
Rindfleischstew
1h 40min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15min
Frühstückssuppe mit gedämpftem Huhn
30 min
Thai-Garnelen-Brühe, Gewürzäpfel
1hod. 15min
Erdbeergazpacho mit Feta
20 min
Zypriotische Rindfleischpäckchen mit Reis
1hod.
Marokkanische Hühnersuppe (Harira)
1hod.
Erdäpfelsuppe | Morcheln | Lauch
1hod. 45min
Fünf-Gewürze-Reis mit Schweinefleisch
50min