"Cullen Skink" - Fischsuppe

"Cullen Skink" - Fischsuppe

3.9 10 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Butter in Stücken
    40 g
  • Öl zum Einfetten
    etwas
  • Eier
    4
  • Wasser
    400 g
  • Milch
    400 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ¼ TL
  • weiße Fischfilets geräuchert (original Schellfisch)
    450 g
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Salz
    1 TL
  • Zitronenschale, gerieben
    1 TL
  • frische Kräuter gehackt
    1 EL

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 32 g
Kalori 1411 kJ / 337 kcal
Yağ 20 g
Lif 0.8 g
Karbonhidrat 7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...