Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- etwas Öl zum Einfetten
- 4 Eier
- 400 g Wasser
- 400 g Milch
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 450 g weiße Fischfilets, geräuchert (original Schellfisch)
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 EL frische Kräuter, gehackt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1411 kJ / 337 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15min
Curryhenderl mit fruchtigem Fenchelsalat
35 min.
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5min
Jakobsmuscheln sous-vide in Zitronenbuttersauce
1h 10min
Altbayerischer Leberkäse
25 Std. 5 Min
Far Breton
1 godz. 25 min
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2 Std.
Lammbraten gefüllt mit Nüssen und Trockenfrüchten
3sa 15 dk
Baked Beans
20 Min
Rindfleisch mit Tamarinde und Klebreis
8 godz. 30 min
Fisolenfleisch
1h
Grüne Linsensuppe mit Selchfleisch
50 Min