Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g de beurre demi-sel
- 4 escalopes de veau
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de calvados
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 30 g de fécule de maïs
- 450 g de champignons de Paris frais, coupés en lamelles
- 1000 g d'eau
- 1 c. à café bombée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de riz long blanc
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1915.2 kJ / 458 kcal
- Protein
- 39.5 g
- Karbonhidrat
- 10.8 g
- Yağ
- 27.2 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bœuf bourguignon
2hod. 30min
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Blanquette de veau
1h
Alicuit de canard
1h
Bœuf bourguignon
1h 25min
Paupiettes de veau et petits légumes
1h
Ecrasée de pommes de terre et filet mignon au romarin
1h
Bœuf aux champignons
30min
Rôti de veau et haricots verts
1h
Cuisse de dinde à la moutarde
1h
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1h
Hachis parmentier
50 Min