Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de fromage saint-nectaire, sans la croûte
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 20 g de beurre doux, pour le moule et les tranches de pain
- 12 - 15 tranches de pain de mie blanc, sans croûte (500 g env.)
- 3 œufs
- 400 g de jambon blanc, coupé en tranches épaisses (5 mm env.)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2054.5 kJ / 491 kcal
- Protein
- 24.6 g
- Karbonhidrat
- 33.4 g
- Yağ
- 28.4 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cassoulet express au chorizo
55 min
Coquillettes chorizo-comté
15 Min
Œufs gratinés à la hongroise
1 godz. 30 min
Timbale milanaise
55 min
Croque flammekueche
55 min
Quiche lorraine façon gâteau magique
1h 20min
Gratin de comté façon pudding
45min
Tarte croustillante au brie
50min
Gratin de pain au reblochon
35min
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1 godz.
Gaufre quiche
50min
Roulé au fromage et au jambon
40min